Ingrediënten
Porties: 1
- 4 eetlepels zelfrijzend bakmeel
- 2 eetlepels suiker
- 2 eetlepels cacao
- 1 ei
- 3 eetlepels melk
- 3 eetlepels boter of olie
- ¼ theelepel vanille (of pepermunt) extract
- 1 eetlepel chocolate chips (stukjes chocolade)
- 1 grote mok
Bereidingswijze
1.
Doe de droge ingrediënten in de mok en roer goed door.
2.
Breek een ei en doe dat in de mok. Mix dit heel goed zodat er geen klontjes bloem in de hoekjes achterblijven. Schenk de melk en de olie erbij en roer goed door. Voeg het vanille extract toe.
3.
Zet je mok in de magnetron en verwarm drie minuten op maximaal vermogen (1000 watt. Wacht tot de cake stopt met rijzen en stevig wordt in de mok.
mmmm..it seems like that is delicious!
BeantwoordenVerwijderenvery lovely blog!
Elle
http://redischic.blogspot.com/
Wauw! Ziet er echt zalig uit! Is die tweede cake ook hetzelfde recept?
BeantwoordenVerwijderenx
@marie, nee sorry de tweede cake is gewoon uit de oven. daar zal het volgende recept over gaan ;) xxx
BeantwoordenVerwijderen